ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Dogodki


VABILO NA - POMLADNI KONCERT -

E-pošta natisni PDF

Vokalna skupina Domen, Mešani pevski zbor Plamen in Oktet Zven s Črnuč vabijo na - Pomladni koncert -, ki bo v petek, 17. maja 2019 ob 20. uri v dvorani Kulturnega doma Črnuče. Koncertni list najdete v priponki.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Koncertni list.pdf)Koncertni list.pdf[ ]615 Kb
LAST_UPDATED2
 

PIHALNI ORKESTER LITOSTROJ VABI NA PREMIERNI KONCERT ORKESTRA - PLESMUSKA -

E-pošta natisni PDF

Pihalni orkester Litostroj vabi na Plesmusko - premierni koncert orkestra. Koncert v soboto 25. maja 2019 ob 20,00 v športni dvorani Gimnazije Šentvid v Ljubljani. Kakšni plesi so vam všeč? Latinsko ameriški? Morda klasični? Ste ljubitelj slovenskih ali tujih folklornih plesov? Morda vas zamikata hip-hop in break dance? Ali pa vas na noge spravi samo prava slovenska polka? Vse to in še kaj vam ponudimo na koncertu. Vabljeni! Vstopnine ni! Vabilo je v priponki.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.jpg)Vabilo.jpg[ ]1304 Kb
LAST_UPDATED2
 

ZAMEJSKI IN ČEZMEJNI DOGODKI

E-pošta natisni PDF

V sredo, 15.5. ob 20:00 bo v kulturnem središču Španski borci (Ljubljana, Zaloška 61) koncert dunajskega Black Page Orchestra, ki igra radikalno in brezkompromisno glasbo našega časa in se osredotoča na izvajanje skladb z elektroniko, videom, drugimi tehnologijami in performativnim značajem.

LAST_UPDATED2
 

KONCERT KOMORNEGA MOŠKEGA PEVSKEGA ZBORA LEK

E-pošta natisni PDF

Komorni moški pevski zbor Lek, pod umetniškim vodstvom Milivoja Šurbka, vabi na koncert, ki bo v petek, 24. maja 2019 ob 19.30 uri v prostorih gradu Jable, Loka pri Mengšu. Vabijo vas na že tradicionalni letni koncert, ki bo tokrat 41. po vrsti, saj so lansko leto obeležili s praznovanjem 40-obletnice nepretrganega delovanja našega zbora. V prijetnem okolju na gradu Jable se bodo predstavili z nekaj skladbami iz njihovega dolgoletnega izbora in seveda tudi z novimi skladbami iz bogate zakladnice slovenskih ustvarjalcev ter nekaj priredbami njihovega umetniškega vodje. Vstop s prostovoljnimi prispevki. 

 

VABLJENI NA SPOMLADANSKI KONCERT PAPIRNIŠKEGA PIHALNEGA ORKESTRA VEVČE - NARISANI Z GLASBO IZ ANIMIRANIH FILMOV IN RISANK -

E-pošta natisni PDF

Vabljeni na spomladanski koncert Papirniškega pihalnega orkestra Vevče - Narisani z glasbo iz animiranih filmov in risank- ,ki bo  v nedeljo, 26. maja, ob 18:00 v Slovenski filharmoniji. Ljubiteljev risank tudi med nami ne manjka, zato bo tokratni koncert posvečen animiranim likom, ki so prevzeli tako mlade, kot tudi malo starejše generacije. Med drugimi nas bosta s svojim večnim lovljenjem in nagajanjem obiskala Tom in Jerry, Zver bo odkrivala pot do resnične ljubezni, Simba se bo zazibal v ritmih Hakune matate, Neverjetni pa bodo poskrbeli, da bo koncert uspel zares heroično. Za piko na i pa bomo priča tudi pripovedovanju v živo s skupino Bajaté! Vabljeni torej vsi mladi in mladi po srcu. Vabilo najdete v prilogi. 

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.jpg)Vabilo.jpg[ ]223 Kb
LAST_UPDATED2
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL