ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Arhiv KAKO SE SOOČITI Z VODENJEM KULTURNIH PROJEKTOV - MEDNARODNA KONFERENCA

KAKO SE SOOČITI Z VODENJEM KULTURNIH PROJEKTOV - MEDNARODNA KONFERENCA

Kako se soočiti z vodenjem kulturnih projektov je glavna tema letošnje Amateo konference (10. in 11. maj 2018, Cankarjev dom, Ljubljana), ki jo Evropska mreža za aktivno participacijo v kulturi Amateo organizira že deseto leto zapored. Program konference odgovarja na vprašanja, kako organizirati in voditi  uspešen kulturni dogodek. 

Med govorniki bodo: Réka Bálog, vodja programa in mednarodna izvršna direktorica Pannonske filharmonije v Pécsu, Madžarska, Vuk Ćosić, spletni umetnik in internetni poznavalec, ki je vodil komunikacijsko strategijo Rijeke, Evropske prestolnice kulture 2020 in mag. Livija Rojc Štremfelj, vodja menedžmenta pridobivanja sredstev, ki bo osvetlila področje pridobivanja sredstev za kulturne projekte.  

Mednarodna konferenca bo potekala 10. in 11. maja 2018 v Cankarjevem Domu v Ljubljani. Konferenco Amateo v okviru projekta Art Takes Part organizira Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, v sodelovanju s Cankarjevim domom in ob podpori programa Kreativna Evropa

Kotizacija za udeležbo na dvodnevni konferenci Amateo znaša 80,00 €. Za udeležence iz Slovenije polovico kotizacije krije Javni sklad RS za kulturne dejavnosti. Preostalo polovico do zapolnitve prostih mest krije Zveza kulturnih društev Slovenije, pogoj je, da je udeleženec/-ka član/-ica ljubiteljskega kulturnega društva. Za udeležence iz Hrvaške polovico kotizacije krije Hrvatski Sabor Kulture. PROGRAM KONFERENCE, PRIJAVE IN VEČ INFORMACIJ.

 

Vsebine