ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Aktualno ABONMA LJUBLJANSKE LJUBITELJSKE KULTURE 2018/2019

ABONMA LJUBLJANSKE LJUBITELJSKE KULTURE 2018/2019

Spoštovani,

Z letošnjim novembrom vstopamo v novo poglavje ljubiteljske kulturne dejavnosti v Mestni občini Ljubljana, in sicer smo združili kvalitetne ljubiteljske kulturno-umetniške vsebine v enotno ponudbo v okviru Abonmaja ljubljanske ljubiteljske kulture. Tako boste lahko v svojih četrtnih skupnostih, prvo leto v kulturnih domovih v Črnučah, Zalogu in Šentvidu, prisluhnili Pihalnemu orkestru Litostroj, s katerim boste spoznavali tako latino ritme, različne zvoke harmonike kot tudi pesmi upora in muzikale, Akademskemu pevskemu zboru Tone Tomšič, ki sodi v sam vrh slovenske zborovske glasbe, obiskali vedno duhovite predstave Šentjakobskega gledališča, najstarejšega ljubiteljskega repertoarnega gledališča v Evropi ter Šodr Teatra iz Šentvida, ki ga poganjajo mladi gledališki virtuozi. Zaključek abonmaja bo s predstavo ali koncertom presenečenja konec maja izveden v okviru Tedna ljubiteljske kulture, vseslovenskega praznika ljubiteljske kulture, v okviru katerega se vsako leto odvije koli tisoč kulturnih dogodkov po vsej Sloveniji.

Abonma, ki je plod sodelovanja Mestne občine Ljubljana, Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, Šentjakobskega gledališča ter Zveze kulturnih društev Ljubljana, se prične 22.11.2108 ob 19.00 v črnuškem kulturnem domu s koncertom Pihalnega orkestra Litostroj. Pet glasbeno – gledaliških dogodkov si boste lahko v Črnučah, Zalogu in Šentvidu ogledali za ugodnih 25 EUR. Cena vstopnice za izven je 7 EUR. Abonma lahko naročite tudi po telefonu ali elektronski pošti in vam ga skupaj z računom pošljemo na navaden naslov. 

Informacije, prodaja abonmaja in nakup vstopnic: Šentjakobsko gledališče Ljubljana, Vodnikov trg 5, 1000 Ljubljana, tel: 01 231 28 60 ali 031 225 230, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , vsak delavnik od ponedeljka do četrtka od 9.00 do 15.00. Posamezno vstopnico lahko kupite tudi eno uro pred posamezno predstavo v kulturnem domu četrtne skupnosti MOL.

Več informacij o abonmaju, programu, sodelujočih skupinah ter nakupu abonmajskih in vstopnic za izven najdete SPODAJ.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Abonma 1.jpg)Abonma 1.jpg[ ]5129 Kb
Prenesi to datoteko (Abonma 3.jpg)Abonma 3.jpg[ ]6413 Kb
Prenesi to datoteko (Abonma 4.jpg)Abonma 4.jpg[ ]9662 Kb