ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Aktualno
Aktualno

SLOVENSKI PROJEKTNI ZBOR MLADIH ˝CIRCLE OF LIFE˝

V Kranju bo v počastitev svetovnega dneva glasbe (1. oktober) potekal Slovenski projektni pevski zbor mladih – Circle of Life oz. Krog življenjaTridnevni projekt bo od petka, 5.10.2018 do nedelje, 7.10.2018 že po tradiciji potekal v Avli Mestne občine Kranj. K udeležbi VABIMO mlade fante in dekleta približno od 15. do 25. leta, z ali brez izkušenj s petjem v zboru. Namen projekta je opismenjevati tiste, ki se z zborovstvom še niso srečali in poskrbeti tudi za napredek izkušenejših pevcev, zbor bo vodil dirigent Fernardo Mejias. 

 

FILMSKA SREČANJA OB KAVI

Začenja se nova sezona Filmskih srečanj ob kavi, abonmaja za poznejša leta v mestnem kinu Kinodvor 2018/2019. Program združuje oglede filmov in pogovore po filmih, ki jih bo vodila Ingrid Kovač Brus, filmska novinarka in kritičarka ter urednica Uredništva za kulturo na Radiu Slovenija. Prvo srečanje bo v sredo, 3. oktobra ob 10. uri (Dopoldanski abonma) in ob 15. uri (Popoldanski abonma), na sporedu pa bo film My Way 50 – med iskanim in najdenim svetom, režiserke Maje Weiss, ki bo kasneje tudi gostja na pogovoru.  

Priponke:
Prenesi to datoteko (Program FSOK 2018-2019.pdf)Program FSOK 2018-2019.pdf[ ]259 Kb
 

FOTOKOPIRNI STROJI NA VOLJO ZA DRUŠTVA

Iz centra za informatiko MOL so sporočili, da imajo na voljo odpisane fotokopirne stroje, ki pa so še funkcionalni. Opis: višina: 1,2 m, širina in dolžina 60x60 cm, znamke Canon, črno – belo fotokopiranje, obojestransko, A3 in A4. Če katero društvo želi fotokopirni stroj, naj sporoči na kontakte zveze: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali 040 160 514(Maja Papič, sekretarka).

 

LIKOVNA ŠOLA JSKD OI LJUBLJANA

Likovna šola  bo potekala ob ponedeljkih (12., 19. in 26. november, 3. december) dopoldan med 10. in 11.30 uro v prostorih Skladovnice JSKD na  Beethovnovi 5, v središču Ljubljane. Mentorstvo bo prevzela mag. umetnosti Nuša Čurin Lapanje, s katero so oblikovali program ˝KOLAŽ IN ASEMBLAŽ˝. Poudarek bo na kompoziciji in umestitvi posameznih kosov na slikovno površino ter na materialu, ki se ga bo lepilo na podlago in likovna ter simbolna konotacija nekaterih segmentov. 

Priponke:
Prenesi to datoteko (Likovna šola JSKD.pdf)Likovna šola JSKD.pdf[ ]566 Kb
Prenesi to datoteko (Prijavnica.pdf)Prijavnica.pdf[ ]220 Kb
 

IZOBRAŽEVANJE NA TEMO VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

Na spletnih straneh CNVOS-a je objavljen vabilo na delavnico o novostih varstva podatkov v nevladnih organizacijah. Delavnica je namenjena predsednikom društev, direktorjem zavodov, članom upravnih in nadzornih pisarn ter sekretarjem, in nasploh vsem, ki delate z osebnimi podatki. Z Matejem Verbajsom, vodjem pravne službe CNVOS, boste analizirali in iskali rešitve za najpogostejše situacije v nevladnem sektorju.