ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Aktualno
Aktualno

KONCERT NA LJUBLJANICI - PPO VEVČE

Koncert na Ljubljanici Papirniškega pihalnega orkestra Vevče (organizacija: Zveza kulturnih društev Ljubljana) bo izveden v sredo, 18.10.2017, ob 18. uri. Koncert je bil že dvakrat odpovedan zaradi slabih vremenskih razmer ali prevelikega toka reke Ljubljanice.

 

AVDICIJA - APZ ALOJZIJ MAV VABI NOVE PEVKE/PEVCE

APZ ALOJZIJ MAV, zbor z dolgoletno tradicijo iz Ljubljane, z mlado nadarjeno zborovodkinjo KLARO MALJUGA,vabi v svoje vrste nove pevke in pevce vseh starosti, še posebej ŠTUDENTE. Pridružite se nam lahko vsi, ki imate veselje do zborovskega petja, nekaj pevskih izkušenj ter si želite dobre družbe. Čaka nas pestra sezona, v kateri bomo praznovali tudi 40-letnico delovanja. Vaje imamo ob ČETRTKIH ob 19h (pričetek za nove pevce je 12.10.2017), v kapeli cerkve sv. Jakoba (vhod z dvorišča) na Gornjem trgu 18 v Ljubljani.

 

LJUBLJANSKA VINSKA POT VABI KULTURNE USTVARJALCE

Ljubljanska vinska pot je vinsko-kulinarična prireditev, na kateri organizatorji velik pomen dajejo tudi kulturnemu ustvarjanju, katerega aktivno vključujejo v program prireditve. Kulturni ustvarjalci tako lahko nastopijo v okviru otvoritvenega programa ali med samo prireditvijo, na ljubljanskih ulicah, v obliki samostojnih nastopov.

 

PRIZNANJA ZA DOSEŽKE LJUBITELJSKIH KULTURNIH SKUPIN

V letu 2018 bo Zveza kulturnih društev Ljubljana (ZKD Ljubljana) že enajstič zapored podelila priznanja ljubiteljskim kulturnim društvom ter posameznicam in posameznikom za njihove izjemne dosežke in zasluge pri umetniškem vodenju, organiziranju in spodbujanju ljubiteljskega kulturnega dela na območju MOL.

Priponke:
Prenesi to datoteko (PRAVILNIK O PRIZNANJIH ZKDL.pdf)PRAVILNIK O PRIZNANJIH ZKDL.pdf[ ]438 Kb
 

AVDICIJA - KOMORNI ZBOR KROG VABI NOVE GLASOVE

V sezoni 2017/18 Komorni zbor KROG nadaljuje uspešno pot, ki jo je zastavil v preteklem letu, polnem uspehov in zanimivih projektov (zmaga in zlato na tekmovanju v Herceg Novem, ugledni gosti iz Georgie - ZDA, uspešno gostovanje v Vrsarju, itn).