ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Dogodki
Dogodki

VABILO NA KULTURNO PRIREDITEV KULTURNO-ZGODOVINSKEGA DRUŠTVA RUSALKA

Kulturno-zgodovinsko društvo Rusalka vas vabi na kulturno prireditev ob Dnevu državnosti in ob izidu pesniške zbirke Vrelec poezije, ki bo v četrtek, 20. junija 2019 ob 19.30 uri v Centru Zalog. Več informacij o nastopajočih najdete v vabilu, ki je pripeto spodaj. 

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.jpg)Vabilo.jpg[ ]1576 Kb
 

KUD SVOBODA ČRNUČE IN SVET ČS ČRNUČE VABITA NA PROSLAVO DNEVA DRŽAVNOSTI

KUD Svoboda Črnuče in svet ČS Črnuče vabita na proslavo Dneva državnosti, ki bo v četrtek, 20. Junija 2019 ob 19.30 uri v Kulturnem domu Črnuče, Dunajska 367. Po slavnostnem nagovoru državne sekretarke na Ministrstvu za izobraževanje mag. Martine Vuk bodo nastopili domači mešani in ženski pevski zbor ter oktet Zven, pevska skupina Fijolice MKUD Ivan Car, učenci glasbene šole Franca Šturma in plesna skupina Hip Hop OŠ maksa Pečarja Črnuče. Vstop prost.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.pdf)Vabilo.pdf[ ]195 Kb
 

ZAKLJUČNA PLESNA PRIREDITEV DRUŠTVA CORAVIENTO

V Plesno kulturnem društvu CoraViento vas vabijo na zaključno plesno prireditev, s katero se izteka njihova VIII. sezona tečajev flamenka! V nedeljo 16. junija ob 19:00 v Centru Slovanskih Kultur France Prešeren bodo njihovi plesalci zablesteli v soju gledaliških luči. Vstopnice si lahko priskrbite na TEJ POVEZAVI ali na blagajni Centra Slovanskih Kultur France Prešeren, da pa si zagotovite mesto, priporočajo čimprejšnji nakup.

 

KONCERTI NA LJUBLJANICI

Koncerti na Ljubljanici bodo tudi v letu 2019 razveseljevali domačine in turiste z godbeno glasbo na vodi. Ljubljanski orkestri bodo igrali na barki po Ljubljanici, ki pluje od Prulskega do Zmajskega mostu in nazaj, s pričetkom ob 18. uri.

 

LETNI KONCERT PIHALNEGA ORKESTRA BEŽIGRAD

V torek, 12. junija 2019 ob 19.30 uri  bo v dvorani Kulturnega doma Črnuče na svojem letnem koncertu nastopil Pihalni orkester Bežigrad pod vodstvom dirigenta Jurija Stropnika. Vstop je prost.