ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Dogodki
Dogodki

KONCERTI NA LJUBLJANICI - NADOMESTNI TERMIN

Koncert na Ljubljanici Godbe ljubljanskih veteranov je 7.6. ob 18.00 zaradi neugodnih vremenskih razmer odpadel, tako da bo koncert izveden v torek, 27.6. ob 18.00 s pričetkom pri Prulskem mostu. Barka nato pluje do Zmajskega mostu in nazaj, pihalni orkester pa medtem igra domače in tuje viže, ob katerih se marsikdo na obrežju Ljubljanice in mostovih zavrti. Vabljeni k poslušanju!

 

SKUPNI KONCERT YOUNG WOMAN CHORUS IN DePZ GIMNAZIJE KRANJ

Vljudno vabljeni na skupni koncert ameriškega dekliškega zbora Young Women's Chorus iz San Francisca, pod vodstvom zborovodkinje Susan McMane ter Dekliškega pevskega zbora Gimnazije Kranj, pod vodstvom zborovodje Erika Šmida. Na sporedu bodo klasična sakralna dela ter ameriški tradicionalni duhovni napevi.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Skupni koncert PLAKAT.JPG)Skupni koncert PLAKAT.JPG[ ]299 Kb
 

X - DESETERO ZGODB LJUBEZNI

Folklorna skupina Tine Rožanc vabi na letni koncert z naslovom X - Desetero zgodb ljubezni, ki bo v soboto, 24.6.2017, ob 19.30 v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani. "Več kot 100 plesalcev in glasbenikov, nove koreografije naših mladih folklornih (po)ustvarjalcev, pozitivne kritike in kar 68 let dolga tradicija. Kdo smo mi? Rožanci! In to je naša nova zgodba." VEČ INFORMACIJ.

 

NADOMESTNI TERMIN ZA KONCERT NA LJUBLJANICI JE 10.7.

Koncert na Ljubljanici Pihalnega orkestra Bežigrad, ki je 26.4. ob 18.00 odpadel zaradi neusterznih vremenskih razmer, bo izveden 10.7.2017 ob isti uri - od Prulskega do Zmajskega mostu in nazaj. Vabljeni k poslušanju domačih in tujih viž na barki po Ljubljanci.

 

ZAMEJSKI IN ČEZMEJNI DOGODKI

Tukaj si lahko preberete nekaj novic, ki jih pripravlja g. Janez Stergar iz Kluba koroških Slovencev