ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Dogodki
Dogodki

KD SCHELLENBURG VABI NA KONCERT SAKRALNEGA ABONMAJA

Kulturno društvo Schellenburg vas vabi, da se jim pridružite na drugem koncertu 8. sezone Sakralnega abonmaja. Tokrat bo z nami Mešani pevski zbor Ignacij Hladnik iz Tržiča, pod vodstvom dirigenta Tomaža Megliča. Zapeli bodo Requiem, ki ga je za zbor, soliste in orgle napisal norveški skladatelj in organist Iver Kleive. Koncert bo v sredo, 21. novembra 2018 v uršulinski cerkvi Sv. Trojice ob 19.30! Vstopnine ni, zaželeni so prostovoljni prispevki! 

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.pdf)Vabilo.pdf[ ]105 Kb
 

DAN ODPRTIH VRAT Z VOKALNO SKUPINO GALLINA

Vabljeni na dan odprtih vrat z Vokalno skupino Gallina in sicer v soboto, 17.11.2018 od 15.00 do 19.00 v Glasbeni matici (Lajovčeva dvorana) na Vegovi 5. Potekala bo odprta vaja s koncertom. Prijave za udeležence in dodatne informacije na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Vabilo je v priponki.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.jpg)Vabilo.jpg[ ]40 Kb
 

TACENSKI VEČERI NOVEMBER 2018

KUD Tacen v novembru vabi na Tacenske večere in sicer v petek, 9. novembra 2018 ob 19.00 na  »Gostilniški večer« v Gostilno Grad, kjer bo ob flancatih in vinčku potekal večer o zgodovini tacenskih in okoliških gostiln.

V soboto, 24. novembra 2018 ob 19.00 pa vabijo na »Pevski večer  Z Goričkoga f Piran« v gasilski dom. Tematika letošnjega koncerta so pesmi med seboj najbolj oddaljenih pokrajin v Sloveniji - Primorske in Prekmurja. 

Vstopnine ni  prostovoljni prispevki.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.pdf)Vabilo.pdf[ ]168 Kb
 

RAZSTAVI USTVARJALCEV UPODABLJAJOČIH UMETNOSTI KUD-a UKC in MF DR. LOJZ KRAIGHER

Ustvarjalci upodobljajočih umetnosti KUD-a Kliničnega centra in Medicinske fakultete dr. Lojz Kraigher vabijo na razstavo likovnih del pod steklom in sicer na Pulmološki oddelek UKC in na Diabetološki oddelek bolnišnice na Vrazovem trgu 1 v Ljubljani. Razstavi trajata od 26.10. do 31.12.2018. 

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo 1.pdf)Vabilo 1.pdf[ ]102 Kb
Prenesi to datoteko (Vabilo 2.pdf)Vabilo 2.pdf[ ]107 Kb
 

LETNI KONCERT VOKALNE SKUPINE BIRD-LAND

Vokalna skupina Bird-Land vabi na letni koncert, ki bo v soboto, 17. novembra ob 19.30 v Veliki koncertni dvorani Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana. 

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.jpg)Vabilo.jpg[ ]44 Kb