ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Obvestila Dogodki
Dogodki

KULTURNO-ZGODOVINSKO DRUŠTVO RUSALKA VABI NA KULTURNO PRIREDITEV

Kulturno-zgodovinsko društvo Rusalka vabi na kulturno prireditev ob izidu pesniške zbirke Dotik, avtorice Antonije Jereb. Prireditev bo v četrtek, 26. septembra 2019 ob 19. uri, v Centru Zalog (Zaloška cesta 267, Ljubljana). Kulturni večer bodo popestrili ženska pevska skupina Medenke iz Ljubljane, 1000 gibov iz Štepanjskega naselja, ljudski pevci Skrinjca iz Lukovice, folklorna skupina Češminke iz Domžal ter Nejc Plečko, bralec življenjepisa Antonije Jereb. Z branjem avtorske poezije nas bo razveselila Antonija Jereb. Vljudno vabljeni! (vabilo je v priponki)

Priponke:
Prenesi to datoteko (vabilo Rusalka 2.jpg)vabilo Rusalka 2.jpg[ ]137 Kb
Prenesi to datoteko (vabilo Rusalka.jpg)vabilo Rusalka.jpg[ ]108 Kb
 

20. OBLETNICA DELOVANJA OKTETA ZVEN

Oktet ZVEN vas vabi na koncert v okviru praznovanja 20. obletnice delovanja, ki bo v soboto, 21. sepembra ob 19. uri v dvorani Kulturnega doma na Črnučah. Nastopali bodo pevski zbori in skupine, s katerimi se je oktet kot njihov gost srečeval in z njimi sodeloval v minulih desetih letih. Vabilo najdete v priponki, vabljeni!

Priponke:
Prenesi to datoteko (Zven 20 let.pdf)Zven 20 let.pdf[ ]669 Kb
 

VABILO NA KULTURNO PRIREDITEV KULTURNO-ZGODOVINSKEGA DRUŠTVA RUSALKA

Kulturno-zgodovinsko društvo Rusalka vas vabi na kulturno prireditev ob Dnevu državnosti in ob izidu pesniške zbirke Vrelec poezije, ki bo v četrtek, 20. junija 2019 ob 19.30 uri v Centru Zalog. Več informacij o nastopajočih najdete v vabilu, ki je pripeto spodaj. 

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.jpg)Vabilo.jpg[ ]1576 Kb
 

KUD SVOBODA ČRNUČE IN SVET ČS ČRNUČE VABITA NA PROSLAVO DNEVA DRŽAVNOSTI

KUD Svoboda Črnuče in svet ČS Črnuče vabita na proslavo Dneva državnosti, ki bo v četrtek, 20. junija 2019 ob 19.30 uri v Kulturnem domu Črnuče, Dunajska 367. Po slavnostnem nagovoru državne sekretarke na Ministrstvu za izobraževanje mag. Martine Vuk bodo nastopili domači mešani in ženski pevski zbor ter oktet Zven, pevska skupina Fijolice MKUD Ivan Car, učenci glasbene šole Franca Šturma in plesna skupina Hip Hop OŠ maksa Pečarja Črnuče. Vstop prost.

Priponke:
Prenesi to datoteko (Vabilo.pdf)Vabilo.pdf[ ]195 Kb
 

KONCERTI NA LJUBLJANICI

Koncerti na Ljubljanici bodo tudi v letu 2019 razveseljevali domačine in turiste z godbeno glasbo na vodi. Ljubljanski orkestri bodo igrali na barki po Ljubljanici, ki pluje od Prulskega do Zmajskega mostu in nazaj, s pričetkom ob 18. uri.