ZKDLJ-JSKD

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
Domov Kulturna društva Ženski pevski zbori

Regijsko srečanje pihalnih orkestrov 2010

ABONMA PIHALNIH ORKESTROV 2010

(Regijsko srečanje pihalnih orkestrov Koordinacije JSKD Osrednja Slovenija)

Letne revije pihalnih orkestrov Osrednje Slovenije smo v letu 2010 zasnovali v smislu posameznih glasbenih abonmajev, ki se v letu 2010 odvijajo v novem centru kulture v Mostah – Španski borci. Vsak pihalni orkester za posamezni nastop pripravi glasbeni program, za cca 30 minut igranja. V programu je zaželeno, da vsak izmed nastopajočih izvede vsaj eno slovensko delo in da revija kot taka ni namenjena predstavitvi celoletnega dela (za to ima vsako društvo letne koncerte), temveč predvsem medsebojni predstavitvi, izmenjavi mnenj, dvigu prepoznavnosti v regionalnih okoljih ter druženju.

Na prvem, spomladanskem srečanju, 9.4.2010 ob 18. uri, so nastopili: KD Godba Cerknica, KD Pihalni orkester Bežigrad in KD Pihalni orkester Logatec. Drugi, jesenski del srečanja bo 5.11.2010.

Razpisno dokumentacijo ter vabilo s podrobnejšimi informacijami v zvezi s spomladanskim srečanjem najdete v priponkah spodaj. Utrinke s srečanja pa si lahko ogledate v fotogaleriji.

LEPO VABLJENI V SVET KLASIČNE GLASBE, PLESNIH RITMOV IN DOMAČIH VIŽ!

 

Priponke:
Prenesi to datoteko (Razpis Ljubljana 2010.doc)Razpis Ljubljana 2010.doc[Razpis za Srečanje pihalnih orkestrov 2010]128 Kb
Prenesi to datoteko (Vabilo_MO_Abonma_PO_LJ_10.pdf)Vabilo_MO_Abonma_PO_LJ_10.pdf[ ]3744 Kb
 

Vsebine